Kerékpárverseny 3.Betöltés
2024. április 22. írta: Excelkezdő

Kerékpárverseny 3.Betöltés

Kerékpárverseny 3. Betöltés

 

A Transcontinental Race (TCR) egy állóképességet tesztelő kerékpárverseny. A verseny célja az Európát átszelő legalább 4000 km-es táv teljesítése legfeljebb két hét alatt. Minden versenyző csak magára számíthat, nincs segítsége, tehát mindent magával kell vinnie, amire szüksége lesz. A versenyen négy ellenőrző pont van, ezeken a versenyzőnek át kell haladnia, de amúgy az útvonal a versenyzőn múlik. Mindenkinél van egy nyomkövető eszköz, amely folyamatosan rögzíti az adatokat. 

Ebben a feladatban a 8. alakalommal megrendezett TCR verseny egyéni versenyzőinek adataival kell dolgoznia. A 2022-es verseny egyéni indulóinak adatait a tcr8_egyeni.txt fájl tartalmazza. A feladatok elkészítéséhez szüksége lesz a tcr8_stat.txt állományra is. Mindkét fájl tabulátorokkal tagolt és UTF-8 kódolású. 

 3. Töltse be egy új munkalapra a tcr8_stat.txt állományt az A1-es cellától kezdődően! A munkalap neve statisztika legyen!

 Nyissunk egy új munkalapot!

Nevezzük át statisztika névre!

Töltsük be a tcr8_stat.txt állományt az A1-es cellától! Adatok - Adatok beolvasása - Fájlból - Szövegből

Betöltés után

 

Töröljük az első sort:

A bejegyzés trackback címe:

https://excelkezdo.blog.hu/api/trackback/id/tr2718387285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása